neděle 25. ledna 2015

Testuji (1)

Testujeme aneb zkoušíme nové jídlo, tyčinky, vločky, pomazánky, pochoutky, prostě od všeho něco :) Jak čtu spousty blogů, tak chytám inspiraci, co koupit, vyzkoušet, ochutnat. A vždy se na to těším, i když ne vždy jsem s chutí spokojená, přece jen jsme každý jiný ;)
Dneska se zaměřím spíše na takové svačinky, tyčinky, prostě  pochoutky, které strčíme do kabelky či kapsy, když nemáme čas chystat nějaké velké svačiny.


Tak začínám touto ovocnou tyčinkou. Kupovala jsem ji v Kauflandu, hned několik druhů, když byly ve slevě, to stály okolo 4 Kč, normálně to bude tak 7 bych řekla. Moc jsem od nich nečekala a právě proto mě příjemně překvapili :) Opravdu chutnají hodně ovocně, jsou šťavnaté, vřele doporučuji :)

Další Kauflandová záležitost. PéCé suchárky, obvykle 6 Kč. Parádní svačinka na cesty, jsou křupavé a s rozinkama! :) Jsou i dvě další verze, bez rozinek, ale ty jsem neochutnávala.

Nutrend Profigur, kupovala jsem v Teta Drogerii, už nevím za kolik. Chutově byla dobrá, ale jako normální müsli tyčinka. Tím, že je "značková" jsem asi čekala něco víc, ale byla to normální lepenice oříšků, vloček a pufovaných kuliček. Neříkám, že byla špatná, chutnala mi, jen jsem čekala něco víc "spešl". Ještě si brousím zuby na malinovou, tak uvidíme...

Racio Free Style rajče a bazalka. Tak ty mě příjemně překvapily :) Chutnaly trochu jako chipsy, skoro bych řekla, že i lépe. A hlavně lepší večer u televize křoupat tyto rýžové chlebíčky, než smažené lupínky. Jediné, co mě trochu zklamalo jsou přidané glutamany... Ale i to se dá přežít, když toho nesníme nějakou přemíru.



A poslední dvě tyčinky jsou proteinové tyčinky z Dm. Četla jsem na ně spoustu recenzí a odkazů, někdo je shodil, někdo vychvaloval, tak jsem byla zvědavá, jak budou šmakovat mně.
Mé první proteinovky. Těším se, až vyzkouším více druhů, ale na to si budeme muset první pořádně vydělat, protože pak přijde asi hodně drahá objednávka :D

Taak první s příchutí Cookies. Vzhledově mě tak nějak zaujala více, ale chutově teda téměř vůbec. Kousla jsem si a nebyla si jistá, jestli mi to chutná nebo ne. A stejné pocity mě provázely v podstatě po celou dobu jezení. Jako nebyla špatná, ale že bych se oblizovala a radostně poskakovala, to opravdu ne. Dám jí ještě jednu šanci (to je tak když si koupíte dvě, že určitě bude lepší než ta druhá a pak je skutečnost opakem -.- ) a uvidíme, třeba si ji ještě oblíbím..

A zde druhá, čoko banánová. A ta mi sedla teda mnohem víc, snědla jsem ji s chutí, přípomínala mi trochu banánek v čokoládě a to já můžu :) Takže příště nakoupím více těchto pro spokojenost svého bříška! :D

Jaké podobné svačinky kupujete vy? A jaké proteinovky? :)

7 komentářů:

  1. Na nutrend tyčinky Profigur nedám dopustit, jsou skvělé :) A taky ještě jejich De Nuts, ty jsou ještě lepší :)
    A taky jsem ujetá na všechny Corny kromě banánové :D Ne že by byla nějak extra zdravá, ale přesně jak píšeš... Lepší než smažené brambůrky :)

    http://myway-tofitness.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nutrend profigur jsem teď ochutnala jahodovou a ta byla teda mnohem lepší! :) De Nuts jsou taky parádní!
      Corny jsou taky výborné, a zrovna banánová u mě možná vede! :D A ještě byla dobrá ta limitovaná edice brownies, nevím, jestli je ještě dělají, ale ta stála za hřích :D !

      Vymazat
  2. To mě opravdu mrzí :( Já mám to štěstí, že kalorie mě moc netrápí a nejsem závislá na počítání, vážení atd.. Ze začátku je nejlepší právě si přidat oříšky, třeba jen 10 g příloh, vzít si ovoce.. třeba já dnes kolem 8 měla po polovině tavrohu, asi 8 oříškách, mrkvy a 2 racií ještě hlad, tak jsem si klidně dala dobré z ovsa s mlékem..:) dřív bych to NIKDY neudělala! a to nafouklé břicho..Bez toho pocitu nikdy nepřibereš.. na ten pocit si zvykneš :) mě ted zase vadí, když už ho nemám nafouklé:DDD
    Mě osobně ty tyčinky z DM moc nehcutnají:/ nevím.. přijdou mi bez chuti:D
    http://the-biggestfear.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. promin, píšu jak retard :DDD odeslala jsem to dřív, než jsem si to stihla zkontrolovat

      Vymazat
  3. Suchárky vypadají dobře, jinak musli tyčinky moc nemusím, ale profigur už mě láká hodně dlouho :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Suchárky určitě zkus :) Jsou takové křupavé a mírně se rozpadají, ale mně chutnají ;)
      Müsli tyčinky jsem taky dost vysadila, štve mě, kolik tam přidávají sladidel a podobných, ale říkala jsem si, že zrovna ty Nutrend by mohly být lepší :)

      Vymazat
  4. Tak s tím ti bohužel nepomůžu, jelikož já nejdéle jedla tak 20 min. a ted jsem za 10 min. klidně hotová. A jídlo naprosto miluju a žádný takový pocity neznám.. Já si užívala to, že jsem na jídle přidala, měla jsem více energie, váha mi šla nahoru.. Promin mi to, ale chceš skutečně přibrat? z tvého komentáře to vypadá jako by ti nějak vadilo, že musíš na jídle přidat. Jasně, hodně holkám to vadí, ale spíše než jim to vadí se toho bojí.. Bojíš se na jídle přidat a nebo nechceš?

    OdpovědětVymazat