sobota 7. listopadu 2015

Tak zas po delší době...změť myšlenek...

Ano, ano, velmi se stydím!
Kde je to, že budu přispívat každý týden i několikrát? Že bude spousta článků a bude to prostě super?
No, musím se přiznat, že.. to nějak nejde. Teda, ne že by to úplně nešlo, jen se ztrácí čas. A když už volná chvilka je, není zrovna nálada psát na blog. Respektive věřím, že byste nechtěli jen pesimisticky zaměřené články.
Ok, přeháním. Takhle to není, ale.. ještě minulý týden to tak hodně bylo.
Byly podzimní prázdniny, naše rodina už celkem tradičně jezdí do Českého ráje, do přírody. Ale já letos nemohla. Proč? Kvůli škole. Ano, čtete dobře. Byla jsem z toho docela na dně, protože jsem byla unavená, fakt blbě naladěná a vím, že příroda by mi pomohla. Ale nemohla jsem, protože jinak fakt nevím, ze kterého prstu bych si ten čas musela vycucat. Copak ještě nikoho nenapadlo, že by mohl mít den 48 hodin???
Takže jsem se tak nějak trápila, trochu se to i zvrhlo, protože jsem měla cheat day. No, prostě jsem akorát skončila s bolestmi břicha a slzami na tváři.
Ale řekla jsem si DOST! Takhle to nechci. Sedět v koutku a litovat se? Jasně, mohla bych být někde jinde, užívat si a nesedět u notebooku a referátů, angličtiny a seminárky. Ale tak to je, tak se chce tomu postavit čelem. 
A taky se podle toho poslední dobou snažím. Snažím se více si užívat času, života, dnů. Nabírat sílu, pracovat na sebelásce - protože jestli je u mě něco velkým pozůstatkem po PPP, tak je to právě ten věčný koloběh nenávisti k sobě samé.
A na tom teď pracuju. Takže volné chvíle... za prvé jsou málo kdy a za druhé, radši je věnuji jiným aktivitám.


Taky se mi blíží zkouška FCE, za 3 týdny už mám speakingovou část a abych pravdu řekla, teprve si to všechno začínám uvědomovat. Nechci se stresovat, ale víte jak to je. Prostě je to přede mnou a já mám strach.

Jak asi víte, letošní školní rok mě čeká maturita. Ne, že bych se začala učit nebo tak, to zatím fakt nehrozí, ale součástí toho je i výběr co dál do budoucna. No, takže jsme jeli do Brna na Gaudeamus, výstavu vysokých škol.
A mé dojmy?
Moc lidí, moc horko, všichni se strkají.
Pomohlo mi to? NE!
Ale mělo to i své lepší stránky. Tak například hned první, co jsem šla s kámoškou udělat, byla fotka do ročenkomatu :D Taky jsme dostali jablko z Mendelovy univerzity. Dobře jsem pokecala s nějakým Slovákem, který se mi snažil vnutit, že se hodím na management.
A hlavně.. po celém tomhle... bláznovství, jiná slova nemám.. Jsem šla se sestrou na oběd a ta mi řekla úžasnou novinku.. Bude ze mě TETIČKA! :) Takže happy jak dva grepy!






A další radostí, kterou jsme oslavili snad všichni fitnesáci, byl americký týden v Lidlu. Takže arašídová másla ke mně! :) Zrovna mi jedno došlo, tak jsem doplnila zásoby! Co vy, kolik jste nakoupili?

Ve škole se to poslední dobou docela dá. Kterýsi den jsem úplně excelovala svým referátem.. A učitelka mi řekla, že mám sexy hlas. Jo, je to divné. Jo, fakt jsem nevěděla, jak reagovat! :D
Co se cvičení týče, cítím se dobře, cítím, že nabírám nějaké svaly. Už neexperimentuju příliš s měněním sacharidů, cítila jsem se akorát unaveně. Takže jsem si to nastavila teď tak, abych měla o něco vyšší příjem tuků a bílkovin, ale sacahridy taky na pěkném čísle, nějakých 300g :) (jsem vysoká)
Celkově si myslím, že je fakt něco pravdy na tom, že když se na svět díváme pozitivně, on je taky pozitivní k nám. Doufám hlavně, že mi to vydrží! :)

Vím, že je dnešní článek jeden velký zmatek, ale.. přesně to se tak nějak odehrává v mé hlavě. Zmatek myšlenek, všechno tam víří, ale tak nějak příjemně. Chtěla jsem se vypsat, tak taky to je. Jestli to zvládnete přečíst a pochopíte, gratuluji! 
Nicméně se pokusím zase více přispívat. Pokud byste měli jakékoliv návrhy na témata, otázky, tipy... budu jedině ráda! :) Piště do komentářů nebo klidně na mejl worldaroundmissnothing@seznam.cz
A užívejte si víkend!! :)

7 komentářů:

  1. Říkám si, že teď v maturitním ročníku je to nejhorší, ale ze všech stran se na mě hrne informace, že na vysoké to bude ještě 3× horší. Ale zkusím k tomu přistupovat s tvým pozitivním přístupem ;D.
    Na Gaudeamu jsem byla taky, hned první den veletrhu ráno, takže nás tam bylo pomálu a až přišli davy lidí, už jsme odcházeli :)).
    V Lidlu jsem nebyla, stejně by mi máslíčko nevydrželo a zkouším si teď poupravit stravu, tak nechci pokoušet svou slabou vůli :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě :D
      Tak to jsi vyhrála, já se na gaudeamu sotva hla!

      Vymazat
  2. Jeeee na Gaudeamu jsem taky byla! V který den jsi tam byla? :) Ten Slovák nás s kamarádkou otravoval třikrát :D a byl fakt srandovní :D Ale pak už nás to přestalo bavit a šly jsme do Vaňkovky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byli jsme tam ve středu :) Aha :D Tak třeba to byl ten stejný..

      Vymazat
  3. Škola dokáže být pořádná mrcha, v tomhle tě chápu. Zkus se nad tím ale tolik nestresovat, na známky se tě pravděpodobně stejně nikdo ptát nebude a jestli je v ohrožení tvoje psychická pohoda, měla bys školu odložit, ať už je to kdovíjak důležité. :) Taky bych jela hned někam do přírody, města mám po celý rok až až.
    Přeju taky hodně štěstí u FCE, neboj se, to zvládneš levou zadní, opravdu to není tak těžké. Ty máš ty zkoušky rozdělené? My měli všech 5 zkoušek v jeden den vždy s 10 minutovou přestávkou mezi nimi. Přišlo mi to docela jako masakr, ale ani jsem nevěděla, že se to dá dělat odděleně. :O
    Když tak čtu tu tvojí nerozhodnost ohledně vysoké školy, nebylo by lepší na ní vůbec nejít? Nebo až někdy později v životě? :)
    Máslička mi sehnala mamka hned v pondělí v půl osmé ráno, aby nebyly vyprodané. Mám 3 smooth, nom nom. Rozhodně se neomlouvej ohledně vydávání článků, život je důležitější než blog. Navíc já jsem sama ráda, když vydám něco alespoň 1x týdně. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvé komentáře vždy potěší :)
      No, rozdělené.. Akorát speaking máme jeden den a zbytek další. Nevím, proč to tak je, ale nikdo se na nic neptal, jen to tak prostě napsali.
      Víš co, je to jedna z věcí, nad kterými uvažuji. Nejít na výšku a jet třeba do zahraničí. Ale uvidíme ;)

      Vymazat
  4. Super článek :3 :) jen tak dáál
    http://my-ideallife.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat