středa 23. září 2015

Smutná a veselá

Mám takový pocit, že články se štítkem #mydiary jsou poslední dobou nejvíce frekvetované. Čím to?
Asi tím, že si tak nějak procházím spoustou věcí a někde se vypsat musím. Jasně, píšu si i na papír a kde tu, čmárám po sešitech, případně i po stole.. Ale blog je blog a tak nějak je mi asi nejmilejší terapií.

Proč smutná a veselá?
Protože se v poslední dobou dějí věci, ve kterých se vůbec nevyznám a nálada se mi mění rychlostí světla. V jednu chvíli se usmívám, snažím se dobýt pozitivní energií a vzápětí jsem melancholická, nic mě nebaví, do ničeho se nedokopu a slzy mám na krajíčku.
Čím dál tím více si uvědomuji, že ve škole je toho na mě moc. Ani tak ne kvůli učení (to mám pořád pocit, že nic nedělám.. alá styl všechno na poslední chvíli), ale kvůli tlaku. Jak asi víte, jsem v maturitním ročníku a upřímně mi vůbec nedělá dobře, když se mě všichni okolo ptají, kam se chystám potom, co chci dělat, které město, která výška.. A já si chci jen rvát vlasy a křičet "Nechte mě být"..  #smutná


Po měsíci jsem se konečně dočkala dárku k 18tinám! Přála jsem si foťák, nějaký ten lepší, abych mohla na blog přece jen přiávat kvalitnější fotky a protože mě focení docela baví :) Že dostanu zrcadlovku jsem opravdu nečekala, moc mě to potěšilo a úplně vyrazilo dech! Je mi jasné, že teď strávím spoustu času nad tím, jak se s ním vlastně zachází a aby ty fotky za něco stály. Ale těším se na to! #veselá
Nikonku vítej doma!!! 





Hastag #smutná  taky dostane mé zdraví. A to nemyslím jen to fyzické. Ne že bych měla angínu nebo chřipku, to ne, ale vzhledem k bývalé PPP se mě stále drží určité zdravotní pozůstatky, které se musí pořád řešit a to i když jsem už na své původní váze (Jupijej!). A jak se to tak všechno motá dohromady, trpí tím i moje psychika..

Další menší radostí jsou nové botičky :) Koupila jsem si je, protože mi zaprvé staré botasky odešly (do věčných lovišť) a protože zítra jedeme se školou do Prahy na exkurzi :) #veselá
 A k tomu patří samozřejmě nějaké cestovní dobrůtky #veselá :) Na druhou stranu to znamená 4 dny bez cvičení #smutná.. Ale tak tělo si taky potřebuje někdy odpočinout a já ten odpočinek v létě vlastně vůbec neměla. Jsem zvědavá jaké to bude, těším se na Prahu, dlouho jsem tam nebyla :) Těšte se na článek s fotkama! :)



Jak vy si budete užívat prodlouženého víkendu? :) Počasí snad vyjde, takže by to mělo jít ještě někde v přírodě. 
No nic, asi přestanu tlachat a pomalu se začnu balit.. 
Jen poslední otázka do rinku. Taky to tak máte, že máte někdy "houpačkové" období? Jednou nahoře, jednou dole? A mění se to po velmi malých úsecích...?

4 komentáře:

  1. Parádní dobrůtky na cesty :3 Taky sebou vždy beru takovéto drobnosti :) Takové střídavé nálady taky občas mívám, musíš se s tím poprat :)
    Užij si Prahu :)

    http://myway-tofitness.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takové drobnosti jsou nejlepší :) Jojo, já vím, poperu! Díky!

      Vymazat
  2. V době, kdy jsem si pomalu začínala uvědomovat, že trpím PPP, mé houpačkové nálady jsem si začala uvědomovat. Možná by ses měla zaměřit na řešení v tomto ohledu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já byla permanentně na dně... Ne, s PPP je konec, vím to ;)

      Vymazat