neděle 13. září 2015

Dlouho jsem přemýšlela, jak dnešní článek začít a taky, jak jej vůbec pojmenovat.
Abych pravdu řekla, víkend zase uplynul jak voda, ani jsem se nestačila nadechnout a rozhlédnout, a máme zase neděli večer.
Upřímně, víkend proběhl tak nějak zvláštně.. Páteční večer jsem se opět rozčilovala nad notebookem, který opět (!!!) vypovídá službu.. Normálně se z té techniky podělám. V takových chvílích si člověk uvědomuje, jak je to všechno vratké, nic nemá výdrž... a že fakt nerozumím technice! Takže jsem se se švagrem to snažila přes Viber vyřešit, no moc se nám to nedařilo.. Ok, co už..

V sobotu jsem se rozhodla si dát šanci a podívat se po internetu po vysokých školách, oborech, fakultách, co by mě zajímaly...
Asi není nutné říkat, že jsem se akorát rozčílila. A chtěla nakopnout i počítač..
Jediné, co mě uklidňovalo, byl neustálý příjem jídla.. Protože jsem si v rámci rest day udělala i refeed. Takže do mě padaly sacharidy ve velkém. Muhehe :3 Nebojte, bude článek!!


 A dostáváme se k mé nové lásce - posilovně :)
Ano, jsem tam denně, tedy až na odpočinkové dny..a to jsem tam aspoň v myšlenkách.. No, ok, zní to až úchylně..ale fakt jsem si to tam oblíbila :)
A samosebou mám už několik poznatků.. Ok, víc než dost..
Třeba, že tam chodí poměrně dost kluků, co asi neví, že se dá posilovat i něco jiného než ruce, ramena nebo prsa.. Ale na co to vědět, však je stylové a sexy, mít obrovské ruce, žádné nožičky a pivas..
Nebo že tam chodí holky dělat kariréru jen na kardio strojích.
Taky tam poměrně často vidívám maníky, co jen tak sedí a pozorují vás, jak se máčíte ve vlastní šťávě. Sami jednou zvednou čínku, pak se jdou napít, projedou facebook..a pak celí zmožení odejdou.
Pravda je, že se v posilovně taky dozvíte hodně zajímavých věcí o lidech okolo. Co jí, drby z práce popřípadě i z milostného života.. Díky, to jsem vše potřebovala vědět...
JO a v šatně je moc hezké zrcadlo.. ve kterém se moc hezky fotí selfie.. Ano, teď už víme, proč není článek My Dishes... mobil přeplácaný selfíčky! A pak že jsi jiná... haha!


Napravo: Děsného účesu si nevšímejte.. To víte, zpocené kudrnaté vlasy neudělají nic pěkného.. 
Nalevo: Skvělá knížky, objednávat můžete třeba zde :) A doporučuji, moc se mi líbila.. Ačkoli mě trochu rozfilosovala, a to nikdy není dobře :D 
 
Ok, vím, že dnešní článek nemá pořádně hlavu ani patu, ale chtěla jsem vás pozdravit a něco tu zanechat.. :) Nevím, jak to bude přes týden, ale chtěla bych přidat můj názor a zkušenost s refeed dnem, taky mám další recept na výborný koláč, co jsem včera pekla :) A taky bych chtěla někdy pokračovat v My Story, co vám stále dlužím 3.díl.. A jéje! Mám co dělat! K tomu škola, referáty.. juhů! 
No nic! :D Zvládnout se to musí... 
Joo a ještě jsem Vám chtěla napsat, co asi zkusím. Četla jsem o tom u Lucinky na blogu, jedná se o "zelené" produkty z tohoto eshopu! Určitě na to mrkněte... a já taky třeba seškrábu nějaký článek :D 
 A už končím! :D
Mějte se moc hezky, začněte nový pracovní/školní týden s úsměvem na rtech... A na závěr jedno takové motivační video, co mi dneska úplně zvedlo náladu... a dodalo mi síly, chuť jít dál, bojovat, pokračovat. Vždyť to znáte.. ! :)


 

4 komentáře:

  1. je usper, že jsi se tak zamilovala do posilky! :) máš krásné botky :)
    jinak Tvé postřehy z gymu mě pobavily, mám to stejně, nemám ráda čumily, chlapy, co znají jen benč a holky cardiařky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :))
      Jojo, postřehů neustále přibývá, nad některými se člověk pobaví, nad některými prostě jen zůstává rozum stát! :D

      Vymazat
  2. To motivační video je super :) ráda bych tě pozvala k sobě na giveaway:
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Joo tohle je skvely motivacni video :) A ty vlasy jsou naopak super! :))

    OdpovědětVymazat