středa 16. prosince 2015

Testuji (6)

Zase nějaký článeček, aby se neřeklo.
Poslední dny před Vánoci se ve škole ještě něco málo dělá, ale stejně všichni spíš čučí z okna. Znáte to.. Dneska jsme třeba v semináři společenský věd měli referát na Vánoce a při pohledu z okna, kde svítilo slunko, jsem teda fakt Vánoční pocity neměla.
Letos mě prostě Vánoční šílenství vůbec nepohltilo. Teda, já vůči němu tak nějak byla odolná snad vždycky, ale tento rok to není ani vánoční nálada. O víkendu jsem pomalu začala s pečením, poslouchala koledy a ... přišlo mi to vlastně divné.
Měla jsem pocit spíš října nebo takového dubna, než že je prosinec.
Taky ještě všechny dárky nemám a štve mě to. Strašně ráda dárky dávám, vidět ten výraz, když je dotyčný otevře a rozline se mu úsměv na tváři, je prostě úžasný. Jenže jsou lidi, u kterých nemám vůbec žádný nápad, a i když jsem prolezla spousty obchodů, nic mě netrklo. No, musím to ještě nějak pošmelit.
Kdybyste někdo měli nějaký nápad, klidně i na DIY a homemade dárky, napište mi prosím! :) Budu ráda za jakýkoliv tip!!

Protože jsem si všimla, že jsou články Testuji většinou jen o tyčinkách nebo o nich převážně, tento díl bude bez tyčinek úplně. Jasně, že jsem jich zase spoustu vyzkoušela, ale udělejme malou změnu :D


A hned na začátek něco, co by si rozhodně zasloužilo hastag #nebevhube!! Skvělé máslíčko od Nuts'n more. Arašídové s kokosem, no opravdu lahůdka. Asi nemusím zmiňovat, že se u mě neohřálo na moc dlouho.
Struktura není příliš tekutá, jen úplně poprvé je potřeba jej pořádně smíchat, jak se usadí tuk na vrchu. A pak už je lopatu lžičku a papat a papat až do prasknutí!



A budeme pokračovat rovnou dalším od nich, tentokrát arašídové karamelové. Upřímně se nemohu rozhodnout, které mi chutnalo víc, obě byla prostě luxusní a zmizela nějak podezřele brzo.
Těším se, až zase vyzkouším další!

Jednou jsem se procházela po Albertu a narazila na takovéto Raciolky. Příchutí tam bylo víc, ale já si vybrala jablko a skořici a nepochybila jsem. Já mám křupavé rýžové chlebíky ráda a na sladko byly taky skvělé. Stály okolo 20 kč a jako svačinka ideální! :)


Dále jsem vyzkoušela Knuspi Crisp bread. Příchuti fitness s vlákninou a graham & bylinky. Opět se jedná o takové křupavé chlebíky, prostě místo pečiva. Abych byla upřímná, více mi chutnaly ty bylinkové, ale ani ty fitness nebyly špatné.
Měla jsem je z aktinu :)

A na závěr dvě pomazánky, obě od firmy Lunter, koupené v Lidlu.
První Francouzská, která měla takovou neutrální chuť. Tedy, alespoň pro mě. Takže nic extra, ale zároveň nic špatného. Ale když jsem v Lidlu, moc často si ji už neberu, mám jiného favorita...

...a tím je tato Mexická. Příjemně štiplavá, trochu ostrá, ale tak akorát na mě. Tuto kupuji nejčastěji! Určitě běžte do Lidlu a vyzkoušejte, stojí do 20 kč a je to příjemná novinka do jídelníčku ;)


A to je dnes vše! Zase se brzy ozvu, přece jen prázdniny se blíží, a pak bude více času. 
Nějaké tipy, co vyzkoušet? Zkusili jste poslední dobou něco obzvlášť dobrého? :) 


2 komentáře:

  1. Na ty Lidlovské pomazánky musím kouknout... A ta másla... Třeba nadělí Ježíšek :D

    http://myway-tofitness.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat