pondělí 5. října 2015

Testuji (5)

Dnes se ozývám jen tak narychlo, protože mě čeká ještě učení. Bléé ..aneb asi je fakt nutné začít něco pomalu a jistě dělat.
Od kamaráda mám maturitní otázky do ZSV a když jsem uviděla to množství, trochu jsem se zhrozila :D jasně, věděla jsem, do čeho jdu, v tomto předmětu asi nejde mít málo otázek, když je to tak obsáhlý předmět. Ale stejně.. Mně se nechce! :D
Víkendové pěkné počasí jsem strávila částečně doma, v pátek mi nějak nebylo dobře - asi se měnilo počasí a můj super extra nízký tlak to špatně snáší. Takže sobotu dopoledne jsem věnovala relaxu a dělání referátu do školy. A odpoledne mě s mamkou čekal výlet do půjčovny šatů, abych si nějaké vybrala na ten maturiťák. A jak jsem se bála, že na svou postavu nic nenajdu (přece jen jsem fakt vysoká), tak mi sedly hned druhé a jsem s nimi naprosto spokojená! :) Jsou naprosto v mém vkusu, něco takového jsem si představovala, takové jednoduché, řecký styl. Jestli bude zájem, můžu přidat fotku :P
A v neděli jsem si po parádním ranním tréninku naprala bříško kuřetem a králíkem od maminky a odpoledne jsme s rodinkou ( a to i sestrou a švagrem - nezvyk :D ) vyrazili na procházku, kde jsem tak trochu využila nového foťáku a pěkného počasí. A protože švagřík je přes techniku, pomohl mi, co a jak, nastavení, úhly,.. Neříkám, že ty fotky jsou bůhvíjaká paráda, ale nějaký talent třeba přece jen mám! :D


Ok, už se vykecávám dost dlouho! Tak pojďme na to, co jsem všechno ochutnala :) Není to jen za měsíc září, určitě tam bude ještě něco i z prázdnin a tak různě, prostě jaké fotky jsem nahrabala z mobilu :)

A začneme Questkou, všemi uctívanou, geniální, která má údajně chutnat jako Oreo sušenky. A to bych nebyla já, abych si jí nekoupila, protože #somoreozrout! Navíc byla věčně na eshopech vyprodaná, tak mi trvalo, než jsem se k ní dostala. A nevím, jestli to bylo právě tím čekáním a všemi těmi úžasnými recenzemi, že jsem byla tak natěšená a pak.. Jasně, chutnala mi, byla skvělá, ale TAK skvělá? Nevím... Oreo je lepší!



Za to z této jsem si na prdel sedla, a to doslova! Trochu jsem se té kombinace bála, ale nakonec to nebyla vůbec špatná investice, naopak, chci jich víc a víc až sním všechny na světě! Ano, tak dobrá je, dejte na má slova a ochutnejte dřív, než se fakt rozjedu a nezbyde žádná! :D

Další proteinový luxus na jazyku :P 37,5g proteinu v této sušence, která fakt stojí za to! Ochutnala jsem čokoládovou a kdyby nestála tolik, jím ji taky pořád. Na jednu stranu je na pytel, že to tolik stojí, ale na druhou si člověk více váží, když už si nějakou tuto radůstku koupí. A více si ji vychutná! :)

MyProtein prostě ví, jak na to! :) Zatím jsem od nich snad neměla nic, co by nebylo skvělé! :) A stejně tak byly skvělé tyto křupavoučké vanilkové sušenky! :)

Něco v lepší cenové dostupnosti. Proteinové tyčinky z Dm všichni jistě znáte, ale vailková pro mě dlouho byla neznámou novinkou. Třeba do našeho Dm se dostala nejdřív tak před měsícem.. Vítejte v zapadákově...A co na ni říct? Vzhledem k tomu, že mi chutná její banánová a sušenková sestra, není ani vanilka výjimkou :) Mám ráda jak jsou žvýkavé, byť to někoho právě naopak může odradit.

Konec proteinovkám, vítejme u snad nejlepší tyčinky z řady Raw Energy! Ano, silná slova, ale já to tak prostě cítím. Je dokonalá, kakao a kakaové boby tvoří perfektní kombinaci, obzvlášť pro ty z nás, co mají moc rádi čokoládu :)

Ovesná tyčinky, tuším, že jsem ji koupila v Hypermarketu Alber. Na tu cenu (okolo 16ti kč) je poměrně dobrá a zasytí :)


Tuto tyčinku jsem vyzkoušela o prázdninách. Zaujala mě v Jablonecké zdravé výživě a nebyla bych to já, kdybych ji hned nevyzkoušela. Ale nakonec za mě spíš palec dolů. Příliš sladkého jogurtu, jinak by byla asi lepší, ale bohužel, nějak zastřel veškeré ostatní vjemy.

A poslední dvě tyčinky jsou tyto, které mi maminka dovezla z Londýna. Přirovala bych je trochu k těm Raw Energy tyčinkám, jen jsou placatější. Ale chuťově dost podobné :) Za mě rozhodně dobré, klidně bych si dala znovu.


Co vy jste vyzkoušeli poslední dobou dobrého? :) Pište tipy, ať mám co ochutnávat (a za co utrácet :D ).






10 komentářů:

  1. K nám třeba ještě vanilková DM nedorazila - vítejte v zapadákově :D Ochutnala jsem ji jen díky návštěvě většího města :DD
    Oreo questka dobrá, ale pravda, zas tak jsem si z ní na prdel nesedla, klasická sušenková tyčka. Raw tyčinky mám moc ráda, ale více mi chutnala meruňka s kešu :)

    http://myway-tofitness.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Pokud jde o tyčinky, tak doporučuji Lifebar - měla jsem 4 druhy a chutnaly mi v podstatě všechny. Ale tedy proteinové moc nejsou ;-). Mám o tyčinkách ostatně dva články na blogu (o raw tyčinkách a o tyčinkách z Rossmanna a DMka)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slyšela jsem na ně právě takové rozporuplné recenze, tak se mi do nich tolik nechce :D ale jednou je určitě vyzkouším!

      Vymazat
  3. Questku chci taky strašně zkusit :) Právě, taky slyším všude chválu, a tak se chci přesvědčit :) Ale, ty peníze za jednu tyčinku? No, ještě že jsou skoro všude ve slevě :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus, obzvlášť ta chocolate mint stojí za to!! :)

      Vymazat
  4. o mne vedou Raw energy, ale mám nejraději tu růžovou!

    OdpovědětVymazat
  5. Hahaha,když jsem četla ten úvod,uplně jsem viděla sebe před rokem:D také se mi extrémně nechtělo a připadalo mi toho tolik! Teď mam za sebou první týden na VŠ a už je mi jasné,že absolutně nestíhám a hned bych se do maturitního ročníku vrátila:(:D Ty to určitě všechno zvládneš!
    Jinak z tyčinek mě třeba Quest vůbec neoslovila, zato RAW Energy zbožňuju:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Andullie :) Věřím, že výška je o něčem jiném, ale i tak... víš jak to bývá, obavy jsou a budou.. Ale vše se zvládne! :)

      Vymazat
  6. Mě ta questka taky hrozně láká, ale za tu cenu.. Za to raw energy tyčinky a tyčinky z DM jsou téměr na denním pořádku! :D
    No mě maturitnií ročník čeká za rok.. to jsem teda zvědavá! :D všichni se mě ptají, kam chci jít na vysokou a já přitom nemám ani v nejmenším tušení.. achjo :D

    OdpovědětVymazat