sobota 13. června 2015

Vykecávačka

Tak se Vám opět jednou hlásím se článkem.
Tentokrát mám opravdovou omluvu, proč to nebylo dřív, byť jsem to měla v plánu.. Klidně si tak sedím u notebooku, čtu si články a jeden okomentuji. Ale když jsem klikla na přidat komentář, stránka zbělela, načítala se a nic. Říkám si, dobrý, dám mu čas.. Poslední dobou mu všechno trvalo, tak jsem si vytáhla knížku a začetla se.
Ale když se situace nezměnila ani po 45 minutách !!!!, tak mi to přišlo fakt divné. Restartovala jsem jej, ale nedostal se dál než na načtení takové té vlaječky Windows. Super, pomyslela jsem si.. Takže restart znovu aaaa - operační systém nebyl nalezen.
Proč vám to tady vyprávím. No, protože mi notebook prostě vypověděl službu, pravděpodobně odešel do věčných lovišť nebo já nevím. Sestřin snoubenec se na něj koukne, ale až příští víkend a do té doby.. Who knows.. Teď teda píšu z rodinného počítače, ale vzhledem k bratrově neustálé aktivitě, si nemyslím, že bych se tu nějak často ukázala...:/
A co je horší, ztratila jsem spousty dat. Rozpracovanou seminárku, fotky, dokumenty. Prostě... jsem sido něj pořádně bouchla a ani to nepomohlo..

Tuto radost mi přinesla maminka :) Dvě kila domácích jahůdek :3

Takže se jdu vykecaat teď, připravte se na to!
Tento týden byl opět ve znamení testů. Na našem inteligentním gymplu se známky uzavírají až 22! A tomu se říká smrt! Nicméně se mi zdá, že se mi všechno rýsuje poměrně pěkně, klepu... Snad na poslední chvíli nic nepokoním, na to já jsem totiž expert.

Jak teď začít. Prázdniny se blíží, jak všichni jistě radostně registrujeme. Moc se na tě těším! Fakt, odpočinek potřebuji jako sůl! 
Ačkoliv si asi moc neoodpočinu. Chystám se brigádničit celé léto víceméně.
Náš rodinný známý vlastní kemp v Českém ráji, kde budu od 19.6. trávit 2 měsíce, pak týden doma a sestřina svatba!
Ano, 2 měsíce pracovat, dva měsíce daleko od rodiny, přátel. Teda, přijedou mě všichni navštívit, nebo to aspoň slibují. 
A jaké mám z toho pocity? Abych byla upřímná, docela se bojím. Fakt, tak dlouho od domova jsem nikdy předtím nebyla, ale snažím se to brát jako neskutečnou příležitost. Což je! Navíc je tam opravdu nádherně, skální města, lesy, příroda, hrady,... Doslova a do písmene Ráj na zemi :)
Už se těším až tam budu běhat mezi skalami, cvičit jógu, slunit se :)


Banánovo jahodová zmrzlinka se srdíčkem z mandlového másla :)

A to je další z důvodů, proč mě ten notebook tak štve. 
Chtěla jsem o prázdninách pracovat na spoustě věcech ke svatbě i do školy, být v kontaktu s ostatními a taky hlavně psát sem. No, teď nevím, jak to bude. Jasně, přes mobil asi něco málo jde, ale musíme si přiznat, že ať jsou smart jak chtějí, tak ideální to není.
Možná mi půjčí kamarádka, takže se budu ozývat, ale na druhou stranu je mi to blbé si ho brát. 
Ale třeba ten můj půjde spravit a později mi jej dopraví. 
No, uvidíme! Musím to vyřešit, každopádně se nebojte, články přibývat budou, i kdybych je měla psát do písku!

Ledová limonáda s limetkou a zázvorem

A protože odjíždím vlastně už za týden, tak jsem se včera šla s holkama rozloučit. A to jak jinak než restaurací, jídlem, pokecem :)
Bylo to moc fajn, večer bylo stále krásně teplo, převládala opravdu taková letní nálada. Viděly jsme se po dlouhé době, takže řešit bylo co, smály jsme se, prostě to bylo neskutečně super!
 Akorát na mě při loučení o to víc dolehl fakt, že je prostě neuvidím. Že budu tak dlouho pryč, bez nich, bez našich věčných blbostí, naprosto nesmyslných výbuchů smíchu.. A uvědomila jsem si, že asi pár slziček ukápne. 
V takových to chvílích si prostě člověk nejvíc uvědomí, co vlastně má a že je těžké se toho vzdát. Byť jen na chvíli...

A to bylo moje bříško jako v peřince :) Fettucine carbonara s parmskou šunkou a parmezánem :)

Pomalu a jistě přestanu plkat, chci si rozpracovat ještě pár článků, ať jsem trochu připravená dopředu :)
Asi jste si všimli změny layoutu. Bylo na čase, mění se jaro na léto, a mně se tamten prostě už nelíbil :D Měla jsem jiný, ale zmizel se spoustou jiných věcí, tak jsem narychlo splácala tady tento na PC. A nakonec jsem spokojená, v jednoduchosti je krása :) Tak snad se Vám taky líbí :)
Užívejte slunečních dní a mějte krásný víkend! :)

Kdy se uzavírají známky vám? A co plánujete na prázdniny? Nějaká brigáda nebo dovolené? :)

9 komentářů:

  1. Moc dobře to znám. Notebook se pokazí zrovna, když ho potřebuješ... Klasika. :/
    Užij si prázdniny. :) Já budu hlavně lenošit a tak nějak se věnovat sobě, na to nebyl díky škole dlouho čas.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, v nejvíc nevhodnou dobu, děs! :/
      Jo, věnovat sobě je potřeba!

      Vymazat
  2. Tak si prázdniny hlavně užij! :) Já měla spoustu perfektních plánů, od brigády až po výlety, ale kvůli dlouhodobé nemoci, která teď přišla strávím léto doma na zahradě.. "ideální" doba pro nemoc, vážně -_-

    http://myway-tofitness.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéjej, to mě mrzí!! Tak hlavně, ať se dáš pořádně do kupy a je to lepší.. :)

      Vymazat
  3. to s tím notebookem mě mrzí :/ nesnáším, když se mi něco pokazí!
    Až 22? chudino.. nám naštěstí 17, no. Tak se pořádně snaž, at si to na poslední chvíli nepokazíš! :) a rýže je ještě dobrá:D já většinou skončím s kuskusem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No povídej mi o tom!
      Kuskus je druhá možnost.. třetí bulgur, těstoviny atd :D Konec kreativity!

      Vymazat
  4. Právě včera jsme končily ale pro vysvědčení pujdeme 30.června. Proto že teď máme mít dva týdny praxe někde v zemědělství. Já na to pěkně kašlu a razítko si od někoho seženu. Chodím na brigádu do Terna ( obchod s potravinami ), kde si docela vydělám a tudíž se mi nechce být někde jinde kam bych musela dojíždět buhví kam.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych chěla už konec, to máte fajn :) Takže si budeš užívat 2 týdny doma, co? To se někdo má :)

      Vymazat