úterý 16. června 2015

My Dishes 1.2

Ryhle se ozývám, tak trochu s přednastaveným článkem. Respektive, rozpracovala jsem si jej už o víkendu, protože jsem správně tušila, že nebudu stíhat a že se k PC moc nedostanu. Jo, umřel mi notebook, jak jste se mohli dočíst už zde.
A víte co? Neřekla bych o sobě, že jsem zrovna člověk, který si na technice a podobných vymoženostech bůhvíjak potrpí, ale chybí mi. Chybí mi ten kontakt s blogovým světem.
Protože takto se na PC dostanu tak amximálně na 30 minut denně, a to se navíc změní, když v pátek odjíždím. Pak budu závislá už jen na mobilu a to bude teprve brutální.

Známky se pomalu uzavírají a já se ani nestačím divit, že mi to vychází poměrně pěkně na to jaký jsem lenoch a nic nedělám..
Ale ty poslední dny ve škole mi přijdou už prostě zbytečné. Proč se učit, když známky jsou většinou dané a spoustu z těch předmětů ani příští rok mít nebudu? No, není to zbytečné?

Mějte prosím se mnou trpělivost a nezanevřete na mně a můj blog, nevím, jak to bude o prázdninách, ale strašně chci pokračovat. Protože mě blog a celý blogový, fitness a healthy svět pohltil, neustále se učím z Vašcih blogů, instagramů, objevuji nové věci, potrabiny, workouty,...posouvám své hranice, posouvám sama sebe. Cítím se skvěle, přibrala jsem další 2kg a je mi prostě do zpěvu :) Jasně, ne vždy, ale většinou ano klepu! A moc za to vděčím Vám všem :*

A už končím s kecy a jdeme na fotky!

 Na začátek hned jedna stačšího data.. Ehm, to proto, že mám prostě přehršený mobil fotkama a nestíhám :D Takže z grilování :) Kuřecí maso, grilovaná cuketa, kukuřice, paprika, cibule (a kdo ví co ještě) a výborný žitný chlebík :) Ah! Miluji grilování!

Pod horou jogurt se skrývá mugcake :) S banány a jablíčkem, zalitý borůvkovým MySyrupem :)

 Jednoduchá obědová klasika - těstoviny s tuňákem a kukuřicí :)

Další z mých rychloobědů alá hoď do hrnce všechno mražené a počkej až se to udělá :D Bulgur s kukuřicí a tofu :)

 Oběd/večeře do krabičky. Kuskus s rajčaty, šunkou a cottage

Tady patří jedno obří  MŇAM! Losos s bramborami a chřestem.. #iwantmore

 Uznávám, že to není moc vzhledné, ale za to výborné. Bramborové noky s brokolicovým pyré :3

 Květák jako mozeček, rajčata, mražená zelenina a k tomu jeden obří vařený batát :)

Jablíčko a vedle jogurt s mraženým lesním ovocem a Dobrým z ovsa

Další variace na bramborové nokdy, tentokrát s rajčatovým pyré, šunkou od kosti a sýrem. jo, jsem prostě "nokař" :D

 Jáhlová kašička s jahůdkami a nektarinkou, nahoře kešu máslíčko z Marks and Spencer :)
A na závěr takový hokus pokus. Celý týden jsem měla chuť na kyselé okurky a ty se nejlépe hodí k haluškám přeci. Tak jsem to trochu pozměnila a vyrobila si špaldové halušky, k tomu nakrájela šunku a camembert a snědla tak půlku sklenice okurek :D 


Doufám, že si užíváte poslední dny školy, pěkného počasí, sluníčka :) Jaké budete mít vysvědčení? A co prázdniny? :) A na čem si nejvíce pochutnáte v těch vedrech? Pište všechno, zajímá mě to!

7 komentářů:

  1. Už se nemůžu dočkat grilování :)) Už mělo být, ale počasí se změnilo, tse.. :D A halušky taky musím, ale ty klasické slovácké, lásku mého života :3

    http://myway-tofitness.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Všechno vypadá báječně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky mám plný mobil fotek a nestíhám publikovat! :D ten květák vypadá skvěle! Já ho měla jednou a nechutnal mi a od té doby ho nejím:/ já ho chci ale zase někdy zkusit! :D a umět připravit

    OdpovědětVymazat
  4. Já fotím přes tablet a fotek tam je vždy plno (navíc to fotím několikrát, kdyby náhodou byla fotka rozmazaná :D ), ale pak to nevymažu a nedávno jsem tam měla přes 1000 fotek, ještě třeba z ledna, takže jsem to už musela promazat :D Grilování je fajn, já si to od Vánoc užívám doma, když jsem dostala gril :D Takže si grilované kuřecí, lilek, cuketu atd. dělám pořád :D Noky si doma nedělám, ale občas si je dám ve škole na oběd :) A vůbec jsem netušila, že někdo jí halušky v kombinaci s kyselýma okurkama :D Vysvědčení bude horší než na první pololetí, ale nestresuju se tím, už tak mám tenhle půlrok stresu až až...V těch vedrech jím stále stejně, vůbec mě to neodláká od teplých jídel :D A nám známky uzavírají až 24....jako hrůza, co dodat....A gratuluji k 2 kg nahoře ! :)

    http://lucyshealthylifestyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Mňam vypadá to všechno krásně :)
    http://fitlucy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezké!:-) Jak děláš bramborové noky?:-)

    fitnesslamka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Mňam .. to grilované masíčko s cuketou a kukuřicí ... hned bych si dala :-)

    www.cookingwithsusa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat