sobota 14. března 2015

Postup, změna a chčije a chčije...

Přeji pěkné deštivé odpoledne!
V prvé řadě se Vám omlouvám, že jsem tento týden nic nepřidala. A sama sobě vynadávám, protože jsem to měla naplánované, jak přidám článek, i dva a...nic no! Tomu se říká shnilost! A přitom ne že by nebyl čas...
Tento týden byl takový...no, hrůza se po volnu opět vrátit do školy, ale naštěstí jsem tam pak ve čtvrtek a pátek nemusela.
V pondělí nám dokonce odpadla odpoledka, tak jsem měla více času než obvykle..(na co? Na flákání přece!). V úterý jsem měla své poslední laborky z fyziky za život - á, děcka, to je tak úžasný pocit :D
Čtvrtek a pátek jsem ve škole netrávila, jelikož jsme měli soutěž s orchestrem, Takže ve čtvrtek byla generálka (věřte, že je dost morbidní hrát 4 hodiny na housle..Ano, pak bolí opravdu celé tělo!) a pátek už samotná soutěž. Neptejte se mě jak, ale jsme v celostátním kole.
Jestli mě to těší? To už je otázka jiná... Víte, soutěže jsou co 3 roky a když jsem tam byla s orchetrem před třemi lety, byla tam úplně jiná parta, jiný dirigent, skvělý výběr skladeb, všichni jsme se spolu bavili a rozuměli si. Jenže teď jsem tam skoro nejstarší, máme jiné vedení - a ta baba neumí ani povzbudit, ani dirigovat - skladby jsou vcelku na pytel. Prostě...už jsem k tomu ztratila vztah. A tak jsem si ani moc nepřála postup.

Jinak bych řekla, že byl tento týden fajn. Teda až na to počasí. Nemám ráda takové to šedo, kdy každou chvíli mrholí, fouká a nic se neděje. Ale v okolí se na zahrádkách už pěkně zelená místy tráva, raší sněženky, podběly :) Ještě sluníčko k tomu a budu happy!

Jooo, takto mě učinil happy tatík! :3 No, nenakoupil mi krásně?

Ve čtvrtek večer jsem taky byla na koncertě svého kamaráda - hraje na klavír, chodí na konzervatoř. Byl to opravdu zážitek. Je neskutečně talentovaný, celý koncert si sám uváděl, všechny skladby uměl nazpaměť. Nepochopitelné :)
A taky jsem byla včera objednaná ke kadeřnici. Protože, jak jsem o sobě psala, ráda měním barvu vlasů (aneb kdy jindy experimentovat?) a přece jen prožívám určitou změnu ve svém životě...A já to prostě dávám znát pomocí vlasů no :P No a taky potřebovaly zastřihnout, ale to je vedlejší :D 

Takže jsem částečně blond aneb Ombrééé :) Vždy se mi to líbilo, tak teď to zdobí palici i mně. Co tomu říkáte? (jinak na té druhé fotce to není zub, jen mé vlasy se vlní jak chtějí :D )

Víkend trávím spíš poklidně, začetla jsem se do skvělé knížky - má skoro 1000 stran, tak jsem zvědavá, za jak dlouho to dám :D Ale taky cvičím nebojte, poctivě, celý týden. Ani nevíte, jak jsem se na to po minulotýdnové nemoci těšila! A že jsem si taky dala do těla :D Ale mám ze sebe dobrý pocit a o tom to je! :)

Doufám, že i Váš týden byl poměrně pohodový, jako můj :) 
Taky u vás prší? A jak prožíváte víkend vy? :)




2 komentáře:

  1. Vlásy máš ted moc hezké :) i předtím jsi je měla! a oreo milku zbožňuju:3 a 4 hodiny hrát na housle? yay :D
    Komentáře u mě: Moc děkuju, jsi zlatá!:D :)
    no asi to podušení:D pak jsem si ho nastrouhala a už mi chutnalo:))

    OdpovědětVymazat