sobota 4. března 2017

Návrat? + nějaké novinky z mého života

Tak a je to tu.. Světe div se, konečně jsem si opět našla čas a jdu sem napsat. Ne, není to tak, že bych nechtěla, ale je fakt, že toho bylo strašně moc. Moc, co se toho dělo, měnilo a prostě..musím se přinat, že nemám úplně vždy pocit, že bych byla pánem svého času.
 A přemýšlím, jak vlastně začít..

Začíná  nám krásné jarní počasí.. :-) Kdo si to taky tolik užívá?

Jak asi víte, od ledna jsem přešla do Brna. Zpočátku jsem bydlela u sestry a švagra a vypadalo to asi tak, že jsem denně měla nějaký pohovor a večer jsme si povídali, dívali se na film, poslouchali hudbu, no.. prostě takové na jednu stranu strašně nestabilní, šmíšené pocity, ale na druhou stranu skvělé, protože jsem byla s rodinou a to jsem si fakt užívala.
Ale nešlo by to tak napořád, přece jen jsem byla člověk navíc (ačkoli prostory bytu mají i na 20 lidí navíc :D), tak jsem se zhruba v půlce ledna stěhovala do bytu, kde bydlí kamarádka s přítelem . Takže k ním do vedlejšího pokoje s děvčinou, kterou jsem jednou potkala. Toho jsem se trochu obávala, protože..hehe, já jsem přece jen nikdy nebyla kdo ví jak zvyklá sdílet pokoj s někým jiným než se členy rodiny. Nebo ne dlouhodobě.
Ale zatím se to zdá docela v pohodě. První měla zkouškové a já se zaučovala v práci (o tom níže), takže jsme se ani tolik nevídaly. Je fakt, že nemáme až tolik společného a ne vždy je to z mé strany úplně ideální, ale není to ani žádná katastrofa.

Ano, vyžívám se ve fotkách sluníčka :D Výhled ještě od sestry..a vzááádu je Pálava :3

Co se týče práce, tak...jsem obešla spoustu pohovorů, kde mě sice chtěli, ale já si nebyla jistá nebo byly jiné zábrany, až mi nakonec sestra dohodila práci, kde ona sama pracuje.
V současné době mám tedy práci na částečný úvazek - to abych měla čas i na učení na kurz a tak - ve Student Agency. A ne, nejezdím jako stevardka, to by mě asi zabilo :D Ale pracuji na Zákaznickém oddělení, v kanceláři, pomáháme stevardům, když se objeví nějaký problém. Mé směny jsou večerní a dělí se na krátký/dlouhý týden, takže mám přes den volno a ..no, je to docela fajn :-)

V lednu mi taky začal kurz fitness trenéra v rámci Fitness Institutu a jednoznačně už můžu říct, že to bylo opravdu skvělé rozhodnutí!! :-) Celý kurz má skvělý systém, opravdu se zabývám něčím, co mě zajímá. Poznala jsem spoustu skvělých lidí a...prostě...jo, to je to, co mě fakt chytlo :-)
Někdy je toho moc, protože nemívám v podstatě volné víkendy, ale..stojí to za to. A dost mě mrzí, že už kurz vlastně za chvíli končí a už mi bude chybět ta pravidelnost a..ti lidi a..no, prostě celkově.
Pokud někdo uvažujete nad tímto kurzem, tak určitě neváhejte..a hlavně neváhejte jít pod tuto "společnost" - Jenda Caha je fakt super člověk, který tomu rozumí a dává do toho srdce a to se hrozně hezky odráží na tom, jak to předává dál! :-)

Spousta informací, ale všechny užitečné :-) 
A v rámci kurzu jsme měli možnost jít i na seminář s Olivií Pohankovou, což je fakt inspirativní osobnost :-)


Leden - měsíc toho, kdy jsem se opět taky trochu umělecky vyřádila. Ano, přišel čas na další tetování. Ehm, pro některé trochu šok, protože to není zrovna malé, ale..je to něco, co jsem potřebovala. A hlavně nejde o nějakou čmáranici, která by mě napadla přes noc, ale o ..no, čmáranici, která fakt vyjadřuje něco ze mě, mé pocity, co jsem prožívala a..no, má pro mě obrovský význam. Co si budeme nalhávat, nebyla to chvílemi procházka růžovou zahradou, bolelo to, ale..jsem spokojená, a to že maximálně! Nechávala jsem si to dělat ve stejném studiu jako loni, v Olomouci, a..kluci jsou tam fakt nesmírně šikovní. Já měla jen takový hrubý nákres, a to spíš v mé hlavě než na papíře, a oni to převedli do dokonalosti.

Vrchní část :-)

A spodní


A ještě jedna super kulturní událost - a to koncert Green Day v Praze <3 Viděla jsem je už podruhé, ale..to absolutně nic nezměnilo na tom, jak skvělý zážitek to byl! Krásné, luxusní, dokonalé.. Milion lidí, horko, bolavé nohy i záda, ale to všechno za to stálo.. :3

Still love them <3

No, ještě se rozepíšu o jedné novince, která je dost čerstvá, a pak to radši ukončím, už tak je toho docela dost... :D
Rozhodla jsem se ještě jednou zkusit vysokou školu. Ale tentokrát z vlastního rozhodnutí. Tedy, jo, díky tomu, že jsem na jedné skončila, jsem si začala moc dobře uvědomovat, jak je sakra výhodné si ponechat status studenta co nejdéle. Ale o to mi nejde, to bych se mohla přihlásit kamkoli a prostě to dělat jen kvůli titulu - a to nechci.
Spíš mi jde teď fakt o to, abych nalezla to, co chci dělat. Abych to nějak rozvinula. A dost se mi zalíbil obor na Masarykově univerzitě, který se jmenuje Regenerace a výživa ve sportu. Prostě...tohle je teď opavdu to, čím žiju, co mě zajímá a naplňuje a i když se obrovitánsky bojím, že to zase podělám, že nebudu šťastná, že to nebudu zvládat z hlediska informací (protože na střední jsem se s biologií moc nekamarádila, z chemie všechno zapomněla a tak dále), tak..je to challenge, kterou hodlám podstoupit.
Abych neměla ale jen jednu přihlášku, dala jsem si ještě Fyzioterapii, která mě taky docela zajímá, ale ta je ještě o dost náročnější. Každopádně, uvidíme, jak to všechno bude, či nebude.

Jedna z fitka :-)

Pokud byste měli na něco (cokoliv!) nějakou otázku, klidně napište do komentářů :-) Popřípadě kdo je z Brna, můžeme se někdy domluvit na setkání nebo beru jakékoli tipy na to, jaké podniky vyzkoušet a tak :-)
Těším se, že snad budu mít zase více času psát a ..no, celkově... :-)
Mějte se hezky a zatím mě můžete sledovat na Instagramu :)


4 komentáře:

  1. Jsem rada ze o tobě zase něco víme 🙂 To tetování.....paani!!!! Mě také tetování docela láká ale bojím se ze bych pak litovala. Na vysokou msm ještě dva roky ale přesto mě děsí už teď protože naprosto nevím co se sebou 🙁 A v Brně se ti jinak líbí?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za moc milý komentář! :-)
      Tetování..je velký krok, ale pokud si zvolíš opravdu něco, k čemu máš vztah a má to pro Tebe význam, nemusíš se toho podle mě bát.
      Naprosto Ti rozumím, je to fakt složité rozhodování..
      Brno je..fajn :-) Není to vždy lehké, přece jen jsem zvyklá na něco jiného, ale..jsem zatím spokojena ;)

      Vymazat
  2. Ahoj, také chválím tetování :) Už jsem ho sama několikrát zvažovala, ale vždycky jsem si řekla, že když ten motiv třeba po půl roce už nebudu tak moc chtít, tak do toho prostě nepůjdu...no a nikdy mi to nevydrželo dost dlouho, takže zatím žádné nemám. ale třeba na to někdy dojde :D
    A k té vysoké...myslím, že to dá člověku hrozně moc, nejen, co se týká vzdělání, ale tak nějak obecně. Sama si neumím představit, že bych na ni nešla, i když to bylo ze začátku dost těžké a měla jsem častokrát chuť se vším praštit. Tak ať tě to nadšení neopustí a všechno jde jak má ;)
    Jo a chtěla jsem se zeptat :) Jakou máš ráda hudbu, kromě Green Day? A znáš nebo posloucháš HIM? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! :-) Třeba na to někdy dojde, jak říkáš..lepší si to asi nechat pořádně rozmyslet, pokud si nejsi jistá ;)
      Asi jo, máš pravdu. Minimálně je to zkušenost :-) A co jsi studovala?
      Hudbu? Jééé to by bylo na dlouho :D HIM znám, ale upřímně moc neposlouchám .. Nemůžu se nějak specifikovat na jeden žánr, ale kapely, které mám moc ráda, jsou třeba Avenged Sevenfold (podle nich mám taky jedno tattoo), The Pretty Reckless, Papa Roach, Guano Apes, SUM 41, Queen, Bullet for my valentine, ...a bylo by toho ještě spousta..

      Vymazat