úterý 14. června 2016

Volníčko a tak

Není možná, ono se to děje, prosím potlesk! Přímo aplaus.. Ne, opět si našla čas, aby sem něco sesmolila.. rozumějte, napsala. Přitom má po matuře, klid, pohoda, jazz a nohy nahoře..
Jooo, tak to asi neznáte můj život.
V něm není téměř nikdy nic jen tak v poklidu, pořád se něco děje a pokud ne, tak moje hlava pracuje na plné oprátky v každém případě, takže si dýžtak nějaké ty jednorožce, duhy a záhady vyfantazíruje.
No, ale teď jsem přesně v tom období, kdy se něco děje.
A děje se toho dost...
A není to zrovna pěkné...
Takže má hlava ještě třeští.

Abych náhodou jen tak neseděla na prdeli, tak k 6ti tréninkům týdně a 3 HIITům (protože prostě stahujeme tuk...a děkujme Bohu, daří se to! #klepu) přibyly brigády.. Množné číslo? Ano..Mám dvě! Asi jsem již psala o tom, že dělám v Kauflandu u pultu s lahůdkami. Ale vzhledem k tomu, že je tam přesně stanovený počet dní, kolik můžete brigádničit měsíčně a na mé výdaje a plány to nestačí (a taky bych se doma asi unudila), volila jsem cestu toho, že si najdu ještě jednu brigádu. A stane se ze mě ještě o něco vytíženější pracant. Takže jako druhou brigádu dělám pokojskou.
Ne, ani v jednom případě nejde o zrovna snovou práci, ale na léto ok a peníze se vždy šiknou.
Do toho musím dohánět svou knižní absenci, takže od maturity (ne, vážně mi nedochází, že to bylo TEPRVE před třemi týdny..zdá se to TAK dávno) mám na kontě už 6 knih a rozhodně nekončím :D
A aby toho teprve nebylo málo, na léto ještě plánuju autoškolu. Jo, já. Já, která tvrdila, že mi to v životě k ničemu nebude. Já, která narazím hned a to jen pohledem vlastně. Ani nebude potřebovat nastartovat..
No, stůjte při mně všichni svatí, aby mi z toho náhodou brzo nehráblo... Ačkoliv, na to je už možná pozdě.. :D

První letošní nadílka jahod! A byly sladké a byly výborné a bylo jich málo.. Aneb můj snack attack v práci :) Chápejte, aby mi to šlo lépe od ruky!

Mno.. musím se přiznat, že najít dobré světlo je nemožné :D Ale jsou tam, opravdu. Mini, ale já o nich vím a o to jde! A ne, není to proto, že je léto. Je to pro to, že mě to baví, naplňuje a není nad to vidět nějaké výsledky tvrdé dřiny! :) Prostě to miluju!

Což potvrzuje i tato fotka.. Zádíčka se nám taky pěkně rýsují.. Jen máme pěkně debilní zrcadlo a nelze nic pořádně zachytit, ale tak.. Minimálně se můžete pokochat vlkem :P

Anoooo, to je triko, které přesně sedí k mé rockerské duši :D Ne, kdysi jsem jej uviděla na Aliexpress a prostě jej musela mít. Je to takový ten crop tok, alá ukazuju tím půl svého pupku, ale prostě mě pobavilo.. A se mnou se to tak moc vylučuje až bylo jasné, že si jej prostě koupím :D #logika

Doufám, že i vy si užíváte sluníčkových dní, ale na druhou stranu doufám, že trochu méně pracovně než já. Prázdniny jsou za pár, takže věřím, že všichni školáci už si taky výskají. Prostě tu máme zas a znovu to skvělé období, plné zmrzlin a ledových nápojů, takže si jej pojďme užít. 
Pojďme překonat ty nejasnosti a nepěkné události. Zase jdu jednou dál... A ač to není každý den jednoduché a plné barev, snažím se. A když, pár slz ještě nikoho nezabilo. Ale zase píšu zmatky na závěr! Nedělej to pořád, matlo!
Přeji Vám krásné dny a užívejte si! :) 

Více foto na mém Instagramu

6 komentářů:

  1. Jé, kolega blázen! Vítej v klubu :D Nesnáším, když jen sedím doma a nic se neděje. Přesně jak píšeš - když taková situace náhodou nastane, zabavím se alespoň vlastními myšlenkami. Pamatuji si, že po maturitě jsem měla takový zvláštní pocit prázdnoty, protože jsem nemusela nic číst ani se učit, takže to dopadlo tak, že jsem stejně denně četla :D Tak Ti přeji, ať to všechno zvládneš, nabrala sis toho tedy požehnaně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blázen, to jo :D Do činnosti, jen tak sedět a hledět na bednu opravdu není pro mě ;) Radši si toho navalím a mám pocit, že jsem užitečná :) Takový pocit jsem měla přesně taky..a ještě někdy mám..Takové prázdno a nejen kvůli tomu, že není žádné učení, prostě celkově.. takové hození do života. Žádná jistota...

      Vymazat
  2. Já taky brigádničím v obchodě ale naštěstí nemám stanovený počet hodin který tam musím být a tak si můžu vydělat celkem dost za měsíc, navíc ještě dostávám stravenky, i když je fakt že výdaje se zvyšují a příjmy ztenčují. Vím že v Kauflandu to mají stanovené. Kdybych měla více času asi bych si taky našla druhou brigádu, peněz není nikdy dost.
    Gratuluji ti k dobrým výsledkům ke štíhlé postavě, mě se to také plní ale ne až tak rychle. Já ráda běhám, jezdím na kole, občas něco málo z posilování ale nadměrné cvičení mě prostě nebaví.
    Já si dny (ne)užívám stále ve škole ale už jen 14 dní, tak to chce úsměv na tvář.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, tak to je dobré, že to není stanovené :) A kde děláš, smím-li se ptát?
      Jsi moc hodná! Děkuju :) ono se daří i nedaří, tak je to vždy... v něčem jo, v něčem ne, rovnováha asi musí fungovat! A dělej to, co tebe baví! :)
      Neboj se nic, 14 dní uteče jako voda, budou uzavřené známky a už jen pohoda a leháro :P

      Vymazat
  3. Teda, brigády, do toho tolik cvičení a ještě autoškola? To obdiv, jestli to budeš vše zvládat :) ale mnohem lepší, než sedět doma a nudit se, to je pravda.
    Jinak máš super záda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem šílenec no..neumím to jinak :D Ale aspoŇ se nebudu nudit, jak říkáš!
      Děkuji moc :)

      Vymazat