neděle 7. února 2016

Fotky a vykecávačka

Zdravím takto v nedělní podvečer!
Ano, mám čas a světe div se i chuť se ozvat. Normálně bych se učila, ale vzhledem k tomu, že mě skolila jakási nemoc a zítra nepůjdu do školy, mám čas se ozvat.
A tak jsem se rozhodla napsat článek...takový zase spíš vykecávacího typu, s fotkama, o lednu a tak vůbec :)

Plesová sezóna.. :) A taky chřipková :/

První měsíc tohoto roku uletěl jako voda, alespoň mně to tak připadá. Vždycky je to tak, že člověk sedí ve škole a už neví, co by pozoroval, aby se zabavil, očima neustále posouvá ručičky na ciferníku hodin...a každá minuta je utrpením. Ale pak se člověk ohlédne a šup! najednou je 7.února. Jaký kouzelník tohle dělá?
Můj leden, jak asi víte, byl hodně v přípravách na ples. První mě čekal místní farní, kde jsem pomáhala s programem a taky se tam pěkně nachladila. A týden na to můj maturiťák. Což mi zase připadá, že byl taky už tak před měsícem a ne teprve minulý týden! A teď v pátek byla další "školní" akce, kdy vždycky děláme takový koncert (ale není to jen o hudbě..je to i o scénkách, tanci, prostě kdejaké kreativitě a umění) pro studenty naší školy na Vánoce a během února pro veřejnost. A byl to úspěch!

Tématem letošního koncertu byla Časová osa.. A naše třída dělala spartakiádu.. :D 

Akorát je problém, že tohle byly takové body, kdy jsem musela opravdu fungovat, být fit a nemohla si dovolit být nemocná. Bohužel, v okolí lítají bacily a já to samosebou chytla. Stres ze známek v pololetí, mírná rýsovačka (abych se vešla do šatů...a byla v nich hezká a svalnatá že..) a nachlažení lidé všude okolo mi moc nepřidaly a teď už fakt lehám.
Je to blbé to tak říct, ale prostě nebyl čas být nemocná. A ani teď sice není, ale lepší nebýt ve škole pár dní teď, než potom před maturitou...

Ano, to jsem musela důležitě zdokumentovat své líčení..škoda jen, že kvalita mého mobilního foťáku je zcela...nulová!

Ale i přes nachlažení jsem jela včera do Olomouce. Já vím, blázen! Protože teď jsem logicky ještě nemocnější. Ale!!!! Jela jsem si vyzvednout certifikát ze zkoušky FCE! Oslavný taneček, je to doma, je to DOOOOMA! :)

Prostě kus ozdobného papíru...ALE!!! Díky němu každý ví, že umím anglicky! :)

A taky jsem si jela splnit sen.. 
Sen, který jsem měla už straaaašně dlouho! Nevím, kdy to začalo, ale už od malička jsem prostě chtěla tetování. Ano, čtete dobře.
To víte, tělem i duší rockerka, tak nějak to ke mně patří :)
Ale vždy chyběla odvaha nebo souhlas rodičů. Až jsem si v létě řekla, myslíš to s tím vážně? Nebo chceš zůstat jen u snění... A s příchodem školy jsem to tak nějak odsunula, nebyl čas myslet na nějaké zdobení těla.
Až jsem si dala takovou challenge (nazvěme to tak). Pokud zvládnu FCE, jdu do toho. Motiv nebylo tak těžké vymyslet, věděla jsem naprosto přesně, že chci vlka. Jen vybrat jednoho konkrétního bylo teda neuvěřitelně těžké..
Nicméně, přišly výsledky zkoušek a bylo rozhodnuto. Řekla jsem to mamce, ta se zatvářila alá "No jasně...A já si nechám narůst křídla" a já si řekla, však co, moje tělo, moje rozhodnutí, moje věc. A tak jsem to taky udělala. 
Googlila jsem informace, četla o způsobech, studiích, následné péči, obepsala několik studií a nakonec se pro jedno rozhodla. Pár domluv přes mejl, domluvené datum a jelo se!
Aaa...když nad tím tak přemýšlím, možná o tom hodím úplně samostatný článek. Protože by to mohlo být na dlouho! :D Ale!!! Aspoň ať vidíte, jak vypadá veledílo...vlastně veledíla :) (protože když už tam jsem, tak si dám rovnou dvě, že... má logika! )
Jsou čerstvá, tak jsou trochu zarudlá, ale pečlivě mažu a starám se, tak věřím, že to bude dobré :)

První krasavec.. Na levé lopatce :)

A další...dole na bříšku :)


Nemůžu teď nějakou dobu cvičit, aby se dobře zahojila. Ale taky kvůli nemoci. Nicméně si stejně myslím, že to tělo to potřebuje. Trochu se zotavit, protože poslední dobou jsem byla rozlámaná, chytala jsem křeče a často se mi blokovala krční páteř... Takže, ač nerada, dám tělu trochu odpočinku!!! :)


No, a už radši končím!
Napište mi, co Váš leden. Já vím, že jsem neshrnula vše, ale to nejpodstatnější... je tu :) 
Jaký je Váš názor na tetování? Máte nějaké/chcete? :)
A co nemoc, zklátila vás? :)




1 komentář:

  1. Veruze je lepsie polezat ako sa potom liecit este dalsi mesiac...teda aspon u mna to tak býva. Inak ta fotka z plesu je super. A tetovanie...no ja toho velky nadsenec niesom, ja som taky mlady konzervativec :) ale tebe pristane :)

    OdpovědětVymazat