neděle 24. května 2015

Rychlý a "stručný" pozdrav

Přeji pěkný nedělní podvečer!
Tak zaprvé se chci moc omluvit za tento týden, ale byl opravdu náročný. Prostě příští týden maturity, takže teď trpte vy, jiné ročníky! Aneb mučení studentů začíná... Vůbec jsem nestíhala! A to myslím doslova, byla jsem ráda, když jsem si mohla na 5 minut sednout.. ! Tento týden byl fakt šílený a upřímně doufám, že už se to nebude opakovat.. Jak naivní..
Každopádně si gratuluji, fyziku jsem napsala na 2, tudíž krize zažehnána! Nicméně na příští test se taky budu muset naučit a třeba to fakt bude trojka! Jupijej... A příští rok ŽÁDNÁ FYZIKA! Třikrát jupijej!

Ale aby nebyla řeč jen o škole - kdo by na ni chtěl myslet, že.. - tak i něco z normálního života. S Peggy to bylo bohužel složitější a náročnější než jsme si mysleli, takže je teď u sestry a asi tam i zůstane. Mrzí mě, že ji nemůžeme mít doma, ale sama jsem viděla, že to prostě nefunguje. Naši v práci, já ve škole, chuděra by musela být zavřená v bytě, a tím by akorát trpěla..

Jak jsem si včera zašla do obchodu :) Racio chlebíky jsou klasika, nejradši mám právě tyto se sójou, přijdou mi nejkřupavější. Dále Milka ve slevě, takže Oreo byla jasná :) Para ořechy taky ve slevě, chřest, batáty, tuřín, ředkvičky a jablíčka :)


Víkend jsem opět víceméně trávila na brigádě.. A něco Vám povím, pomalu a jistě jí začínám mít plné zuby. Nehledě na to, že téměř nic nestíhám, ale domluva je dost na pytel. Šéfová mi už před třemi týdny slibovala, že mě bude mít kdo střídat, ať tam víkendy prostě nedřu jen já, a skutek utek'.. Nikdo mě nestřídá, lítám tam sama, a když je turnaj, tak je to fakt náročné!
A další věc je fakt, že ji trochu podezřívám, že tam někde šmachtlí něco s financema, protože už dvakrát mi nevyšlo téměř žádné dýško, a to jsem si 100% jistá, že lidi dávali!! Takže jestli si to chroumá někam pro sebe, asi mě tam už jen tak neuvidí...

Takovéto roztomilé mini piškoty mi mamka koupila v Lidlu.. No, jelikož jsem jejich milovník, tak jsem si je vzala do práce na svačinku :) Lahůdka!

A maminka dělá radost podruhé :) Tady tyto tvarohové dezerty z Lidlu mám strašně moc ráda! Znáte je? Taky je máte rádi?


Nechci ale pořád jen nadávat a stěžovat si, a hlavně to chci fakt už sestručnit, ať Vás tu nenudím svými kecy!, tak skvělá zpráva je, že mám 3 volné dny před sebou. Teda, úplně volné nejsou, ale bez školy. Kvůli maturitám :) Jen zítra tam budu chvíli, protože se chci jít podívat, ale jinak? Volníčko, tralalá :) Takže a teď POZOR POZOR! Přidám pokračování svého příběhu (1.část zde!), celkově se budu snažit více obcházet Vaše blogy a věnovat tomuto světu zase na chvíli větší pozornost :)
Jinak se těším, že si najdu pořádný čas na cvičení, vaření a pečení, ale taky musím dělat referát do školy a psát tu seminárku no, takže úplně bez školy to nebude..

Tak se tedy těště na článek, prozatím mě můžete sledovat na Instagramu anebo pište různé nápady, připomínky na worldaroundmissnothing@seznam.cz ;)
Jaký týden čeká Vás? Taky máte pocit, že je nějaké období, kdy se nedá nic stíhat? 
Ať se daří a máte poklidnější období než já :)

7 komentářů:

  1. Ahoj, ještě jsem si přečetla Tvůj článek na dobrou noc :D k fyzice moc gratuluju, jsem si jistá, že to zvládneš a vytáhneš to! Že ty jsi byla na nákupu v Kauflandu?! :D Batáty, Milka ve slevě, naše nákupy se dost podobají, abych byla upřímná :D S tou brigádou mě to mrzí, určitě se jich na to dýško zeptej a nenech se šidit, to Ti za to nestojí, aby se na Tobě "vozili". U nás už maturitky byly, taky bylo krásně volno, jeden den jsem měla od desíti jen tři hodiny :D Měj se krásně, se seminárkou hodně zdaru a dobrou noc :)
    tribanany.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc milý komentář! :) Fyziku snad jo... musím :D A ano, kaufland jede.. :D Však co, nákup parádní, já jsem spokojená, klidně dalších několik takových :)

      Vymazat
  2. Gratuluju k fyzice! :) Kolem zlevněné milky jsem šla, ale tím, že se teď snažím redukovat (znovu) tak jsem ji chladně obešla :D A ani mě to nemrzí :DD Jinak ty tvarohové dezerty z Lidlu jsou mé oblíbené, mňamka :3 :3 :3
    A brigáda mě už taky pěkně štve, ale kvůli penězům, co bych neudělala (ať mám za co kupovat dobrůtky, žejo! :D)

    http://myway-tofitness.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chybaaa, takové slevy se musí využít :3 I kdyby se to mělo nechat na horší časy :D
      Teď jsem jeden tvarohový dezert dojedla a pamatuju si je méně sladké teda.. O.o Ale i tak, tvaroh a ořechy, na tom není co zkazit :)

      Vymazat
  3. ten tvarohovy dezert vyzera ako mnamka :)

    Pozyvam na GA o kozmeticky balicek, tu:http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/05/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. Co děláš za brigádu, že je to taková katastrofa? :( to mě mrzí, znám to, když to v práci nešlape.
    A gratuluji k odlehčení od fyziky, já už jí naštěstí nemám rok :D
    Tvarohový dezerty znám, ale ještě jsem je neochutnala. Takže když říkáš, že jsou dobrý, je na čase je co nejdřív zkusit. Co je s Lidlu, to je dobrý :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obsluha v místním tenisovém baru.. Ono to jako není špatné, jen šéfová mi slíbila střídání už před třemi týdny a stále nic a s těmi dýšky nevím no.. Prý od ní brigádnice kvůli tomu odcházely, že si ho šušnila pro sebe..tak nevím, čemu věřit :/
      Ochutnej, jsou dobré :) Jednou za čas na zpestření, každý den bych to asi nedlabala.. Radši si umíchám tvaroh s dobrůtkama sama :)

      Vymazat