středa 11. února 2015

Testuji (2)

Tak je na čase ukázat, co nového jsem opět vyzkoušela :) Zase se mi toho nakupilo, takže to radši zfoukněme co nejdřív, než se mi toho navrší až nad hlavu :D

Jinak (musím zaklepat), tento týden je mi dobře, bolesti břicha necítím (a opět klepuuuuuuuuuu!), mám pocit, že se cpu, ač vím, že makra naplněná ještě zdaleka nemám. Ale na denním pořádku jsou odpolední svačinky nebo noční - a dokonce v jeden den jsem měla tuším obě! Pravda, cvičím do toho, to je prostě moje závislost, které se nedokážu vzdát.. Bez pohybu by to nešlo! Ale jak více jím, cítím se lépe, není mi už taková zima, cítím se plnější energie, dokonce bych řekla, že i svět mi přijde barevnější (a tím fakt nemyslím to, že se sníh přeměnil na podivnou hnědou tající břečku!).
Mám jakousi lepší náladu, větší chuť se bavit - tak snad mi to zůstane. A obzvlášť na víkend, který bude náročný. Nejen fyzicky (čeká mě další ples, juhů!), ale i psychicky (někdy je možné to vědět dopředu..ale stejně je to neovlivnitelné)

Ok, přestanu se vykecávat a jdeme na to!

Tak začneme těmito rýžovými chlebíčky od Racia. Asi všichni známe verzi bez příchutě a o to víc mě zaujala tato verze - existuje ještě med a karotka, ale ty jsem zatím neměla. Pomeranč mi docela chutnal, chlebíčky byly šťavnaté, kyselkavé, ale ne přehnaně. Jako taková svačinka, dobré :)


Tuto tyčinku jsem objevila v Dm a vzhledem k tomu nápisu tvaroh hned zaputovala do nákupního košíku! A rozhodně to nebyla chyba, byla výýýýýborná! :) Určitě doporučuju!!

Další z řady PROgifur, tentokrát jahoda. Chuťově mi nepřišla opět nějak úchvatná, ale o něco lepší než oříšek. Jak jsem psala předtím, nic extra, ale dobré

Tak tohoto flapjacka jsem si vzala jako svačinku na ples - po tančení člověk potřebuje energii :D A byl to vynikající nápad. Sice se trochu rozpadal, ale byl moc dobrý! (dokonce mi i kamarádka okusovala a to tyhle věci nemá ráda :D)

Proteinovka na scéně. Upřímně jsem ji čekala lepší, když už stojí více peněz :D Ale nevím no, přišla mi obyčejná, prostě jakási čokoláda, sem tam se objevily brusinky. Z Dm levnější a lepší - tak myslím, že je jasné, co si kupuju :D


A pak jedno Echt německé nývykové müsli, Das Müsli - na jejich stránkách se dá objednat takový maličkatý 60gramový balíček na otestování, tak jsem si řekla, proč ne. 45 kč ještě nikdy nikoho nezabilo a četla jsem na něj spoustu recenzí, tak jsem do toho šla. A je to dobře, protože je moc dobré :) Asi nebude nějaké ultra zdravé, je tam přece jen čokoláda, ale výborné :) 

Co vy, máte nějaké nápady, co určitě otestovat? :) Nebo jaké máte zkušenosti s věcmi, které zkouším já? Pište, vše mě zajímá (neboť učení je nezáživné :D )

7 komentářů:

  1. Ty rýžové chlebíčky od racia jsem měla zrovna v pondělí, ale příchuť karotka a byl moc dobré :)

    OdpovědětVymazat
  2. Z výše zmíněných potravin jsem zatím zkoušela jen ten flapjack - jestli se k němu někdy ještě dostaneš, určitě vyzkoušej s pekanovými ořechy, ten byl absolutně bezkonkurenční :))

    OdpovědětVymazat
  3. Flapjak je nejlepší pekanový! to je moje srdcovka! :D Ti ostatní jsou přehnaně sladké.. a s těmi proteinovými tyčinkami souhlasím ;) měla jsem od této značky už 2 a všechny byly takový bez chuti, stejné.. ještě jeden mám v šuplíku, tak jsem zvědavá

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jsi hodná :) moc děkuju!
    ano! dáme to :) a věřím, že když se budeme společně podporovat tak to půjde lépe a zvládnem toho víc a rychleji :) Musíme se hecnout! :D

    OdpovědětVymazat
  5. Tvarohová tyčinka?!!!:O Hned ráno letím do DM! :D

    OdpovědětVymazat
  6. Tvarohová tyčinka?!!!:O Hned ráno letím do DM! :D

    OdpovědětVymazat